Langkah-Langkah Beli Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan

1) Sebelum anda beli rahsia lulus temuduga kerja kerajaan pastikan anda baca review lengkap ebook lulus temuduga kerja di sini terlebih dahulu untuk memastikan samaada ebook ini sesuai untuk anda atau sebaliknya.

2) Setelah anda pasti untuk membeli buku ini, pergi ke website rasmi ebook ini di sini -> Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan

3) Cari butang “Dapatkan Sekarang”(seperti gambar di bawah) Klik butang tersebut.

Beli Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan

Cari Butang "Dapatkan Segera" Di Laman Itu

4) Anda akan dibawa ke laman pengesahan pembayaran. Di situ anda akan ditunjukkan bagaimana anda boleh membuat pembayaran. Anda boleh membuat pembayaran melalui 1) CIMB 2) Maybank 3) Paypal. Butir-butir akaun ditunjukkan di sana.

5) Pilih cara bayaran anda. Buat bayaran anda samaada secara transaksi offline (melalui mesin deposit) atau transaksi online (melalui online banking)

6) Simpan slip pembayaran (bagi transaksi offline) atau “screen shot” transaksi online (bagi transaksi online) sebagai bukti pembayaran dan juga untuk rujukan pada masa akan datang.

7) Isi borang pengesahan pembayaran di laman tadi dan tulis bukti pembayaran anda berdasarkan slip yang anda simpan tadi.

8 ) Klik butang “Hantar Bukti Pembayaran”

9) Setelah bukti pembayaran anda di sahkan, link download akan dihantar kepada anda melalui email yang anda isi dalam borang pengesahan pembayaran. Link tersebut akan dihantar dalam tempoh 1-2 hari.

10) Jika anda belum menerima link download selepas tempoh tersebut, hantar email kepada En. Jamal. Email terdapat di laman pengesahan pembayaran tadi. Anda juga boleh menelefon En. Jamal. Nombornya juga terdapat di laman pengesahan pembayaran.

11) Setelah anda mendapat link download tersebut melalui email, anda boleh mula download eBook tersebut ke komputer anda. Pastikan anda tidak “delete” email yang dihantar kepada anda sebagai rujukan anda pada masa akan datang.

Nota:
Sila bookmark laman ini sebagai rujukan anda pada masa akan datang sekiranya anda ingin membeli Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s