PAKAR COKLAT : Cara Mudah Buat Coklat Homemade

Pakar Coklat Buat Coklat>> Klik Di Sini Untuk Dapatkan Pakej Pakar Coklat <<

Pakar Coklat merupakan sebuah ebook yang mengajar anda tentang bagaimana nak memulakan bisnes coklat homemade hanya dari rumah. eBook ini ditulis berdasarkan pengalaman hampir 4 tahun Fariha Nurbaya Ismail, seorang usahawan coklat yang berjaya. Melalui eBook ini anda akan diajar tentang selok belok perniagaan coklat – bermula dari cara membuat coklat seperti coklat compound dan couverture sehinggalah cara untuk menjalankan promosi untuk menjual coklat yang telah hasilkan. Anda juga akan didedahkan dengan aneka resepi coklat yang sedap dan teknik rahsia untuk menghasilkan coklat yang sedap dan berkualiti.

eBook ini amat sesuai sekali bagi sesiapa yang berminat dalam bidang pembuatan kek dan coklat dan dalam masa yang sama ingin menjana pendapatan sampingan hanya dari rumah. Kenapa tidak anda belajar terus dari pakar yang sememangnya telah lama berniaga coklat ? Tak perlulah anda tercari-cari cara yang belum terbukti berkesan.

Tambahan pula, anda bukan sahaja belajar dari eBook pakar coklat ini tetapi juga akan dibimbing oleh saudari Fariha sekiranya mempunyai sebarang permasalahan berhubung pembuatan coklat. Apa lagi yang anda tunggu ? Ini merupakan satu peluang yang jarang-jarang anda jumpa. Belajar buat coklat buatan tangan hari ini melalui Pakej Pakar Coklat.

>> Dapatkan Pakar Coklat Anda Di Sini

Anda boleh baca artikel lengkap berkaitan Pakar Coklat di sini >> review Pakar Coklat

Advertisements
This entry was posted in Blog Pekerja Kerajaan and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s