Nak Kerja Dengan Kerajaan ?

Betul ke anda nak kerja dengan kerajaan ? Kalau anda memang sedang cari kerja kerajaan, anda dah datang ke tempat yang betul.

Dalam website ini saya tulis beberapa artikel berkaitan tentang kerja kerajaan – macam mana nak kerja dengan kerajaan, nak tulis resume, tip pergi interview dan macam-macam lagi.

Saya harap dengan perkongsian ini anda dapat sedikit sebanyak maklumat tentang kerja kerajaan sebelum anda isi borang untuk memohon.

Kerja kerajaan memang banyak kelebihan. Saya ada tulis artikel tentang perkara ni. Kalau anda ada masa boleh lah baca. Saya harap artikel-artikel ini dapat membantu anda.

Susah senang nak dapat kerja kerajaan tu sebenarnya rezeki dari Allah SWT. Yang penting anda berusaha. Salah satu usaha anda ialah anda perlu cari kerja kosong, isi borang permohonan kerja, pergi temuduga dan macam-macam lagi.

Anda tak boleh la berputus asa kalau kena “reject” sekali. Memang lumrah kehidupan kita macam tu. Rezeki dari Allah SWT. Kalau anda nak kerja dengan kerajaan, teruskan membaca di website ini. Anda mungkin jumpa sesuatu yang orang lain belum lagi tahu.

Artikel berkaitan kerja kerajaan lain untuk dibaca :

Advertisements
This entry was posted in Blog Pekerja Kerajaan and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s